اسم العضو: كلمة السر: ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى || نسيت كلمة السر
Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe DiggUrmareste-ne pe StumbleuponUrmareste-ne pe Youtube


تحميل GooReader Premium v3.1.0.1
تحميل Ansys HFSS 13.0.2 WIN32 & WIN64
تحميل SLOW-PCfighter 1.4.95 Portable
كتب الفرنسية في الهندسة الكهربائية والميكانيكية كلية الهندسة
قالب معاينة الفئات معدل بطريقة مميزة
قالب البيانات الشخصية بشكل جديد لجميع منتديات احلى منتدى
تحميل برنامج Ulead VideoStudio Plus 11.5 شبكة عيون ديزاد
تحميل Nanjing.Swansoft.CNC.Simulator.v6.60.DC041011.Multilingual-BEAN
اجمل ماكياج للعيون
ياااااااااااااااااااا بنات
آخر اصدار مع الباتش للعملاق Internet Download Manager v6.08.8 FiNAL
تحميل اسطوانة Caterpillar SIS 2010 (ENG)
تنزيل ArtCAM 2010 SP4 + Advantage (supporting material)
تحميل Windows 7 Ultimate SP1 BlackShine 2011.5 (x86) ENG / RUS
تحميل Bunkspeed Shot Pro 2011.35 32Bit, 64Bit Retail | 531 Mb
كود cssلتغير ايقونات المنتدى بايقونات احترافية
تحميل برنامج Thea Render v1.0.9 Revision 492
تحميل اخر اصدار من نسخة Tuner4PC 2.2 + Crack
[invision][ستايل] حصريا ومن تحويلي ستايل الموسيقى البرتقالي
كود الانتقال الى الاسفل و الاعلى الاحترافي
medicalscienceخميس عبد الوهاب عبد الرحمsaleh omranhamzaEslam LoveEslam Loveأحمدسدراتيabasha mohammedنسيم الشرقجزائرية وافتخرPDFKHANadamgaprotbakkali_1988Amer AlHwaratTekkosalem algmahrezmahrezryan6ayman2016حبيب القلوب

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1كيفية عمل الجلاش على طريقة البيتزا Empty كيفية عمل الجلاش على طريقة البيتزا الجمعة يونيو 24, 2011 5:18 pm

نسيم الشرق

نسيم الشرق

عضو فعال
عضو فعال






كيفية عمل الجلاش على طريقة البيتزا 3007
الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: 2 لفة جلاش مقدار جبنة رومى مبشورة مقدار زيتون اخضر واسود وطماطم مقدار فلفل رومى وفلفل حامى 2 ثمرة متوسطة بصل مقطعين حلقات 2 معلقة سمنه سايحة
الطبخ: ❀ وبعدين دهنت الصينية بالسمن وبدأت ارص الجلاش فيها وكل ورقتين ادهن دهنه خفيفة كده لحد ما وصلت لنص الكمية

❀ وبدأت بقا احط الحشو بتاعى كالتالى شوية جبنة رومى الاول

❀ وبعدين حلقات البصل بالشكل ده

❀ وبعدين الفلفل الرومى والحامى

❀ وبعدين مكعبات الطماطم

❀ وبعدين نحط الزيتون الأخضر والأسود

❀ وبعدين رشة جبنة تانى فوق الخضار وطبعا مش بحط اى ملح علشان الجبنة والزيتون مملحين


❀ واكمل باقى الجلاش ارصه بنفس الطريقة كل ورقيتين ادهن دهنة خفيفة ..وخلاص كده ااقطع الصينية بالشكل ده وع الفرن عدل بكون شغلته قبلها ب 5 دقايق واسيبها حوالى
ربع ساعة على حرارة 150 وبعدين اطلعها

❀ اكون مجهزة كوباية لبن واسقى بيها الجلاش وادخله الفرن تانى

❀ وبعدين بخرجها لما الوش يحمر بالشكل ده يا قمرات
هااااا إيه رأيكم ؟؟؟

❀ وبنفس الطريقة عملت الصينية التانية بس حطيت فى الأول كاتشب

❀ وبعدين باقى الخطوات هى هى

❀ اهو زى ما انتم شايفين كده يا فتاتيك

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى